În sfârșit. După trei ani se deschide Clinica de Mari Arși de la Spitalul Județean

mari arși

La Spitalul Județean Timișoara se deschide, în această săptămână, mult promisa clinică de mari arși. Este prima de acest fel din țară, în afara Bucureștiului, și, teoretic, ar fi trebuit să fie funcțională încă de acum trei ani.

Clinica de Mari Arși va fi inaugurată în această săptămână, a anunțat dr. Marius Craina, managerul Spitalului Județean. Vor fi deschise, în prima fază, trei din cele cinci saloane. „Săptămâna aceasta vom inaugura clinica de mari arși. Clinica este dotată, săptămâna trecută au fost luate probele biologice de Direcția de Sănătate Publică. Zilele acestea s-au făcut ultimele retușuri, miercuri sau joi se va inaugura clinica. Trei boxe vor fi funcționale de săptămâna aceasta, iar la finalul acestei luni vor fi deschise și celelalte două boxe”, a declarat managerul SCJUT.

Deschiderea clinicii a întârziat aproape trei ani pentru că Ministerul Sănătății nu a furnizat aparatura necesară. Consiliul Județean Timiș este cel care a plătit pentru amenajarea celor cinci saloane.

About Post Author