Implant pentru Refuz deschide sezonul de concerte open-air la FABER

implant pentru refuz

Vine vremea faină, așa că la FABER se pregătește deschiderea sezonului de concerte în aer liber. Pentru a treia oară, Implant pentru Refuz urcă pe scena din Fabric, pentru un eveniment plin de energie. Biletele se vând repede, așa că grăbiți-vă.

Zilele s-au lungit, temperaturile au început să crească, începem să stăm mai mult pe afară, după serile reci și întunecate de iarnă. Așa că e momentul de start al sezonului de concerte în aer liber. La FABER, acesta se deschide în mai puțin de trei săptămâni.

„Păstrăm tradiția de succes a deschiderii sezonului de concerte în aer liber și te chemăm la primul concert din curtea FABER în 2024, care va avea loc în data de 20 aprilie. Cea mai îndrăgită trupă din oraș, Implant pentru Refuz urcă pentru a treia oară pe scena FABER și aduce și mai multă energie, versuri complexe și vibe-ul lor special. De data aceasta, lui IPR i se alătură trupa HVNDS, cu un sound proaspăt, care rupe barierele dintre metal și trap. În deschidere, va cânta Imund”, anunță cei de la FABER

Concertele încep la ora 18, însă porțile se deschid cu un ceas înainte. „Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24”, precizează aceeași sursă. Biletele pot fi cumpărate de AICI. Nu aduceți cu voi animale de companie, deoarece sunetul va fi puternic. Copiii sub 14 ani au intrare gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult.

About Post Author