Împarte carte. Dă mai departe povești, la Cartea de Nisip

cartea de nisip

Vreți să împărtășiți și cu alții cărțile care v-au impresionat? În weekend, puteți dărui mai departe povești, dar puteți descoperi, la rândul vostru, altele. Se întâmplă la Cartea de Nisip.

În perioada 10-12 decembrie, librarii de la Cartea de Nisip vă aşteaptă pe Victor Vlad Delamarina nr. 1 la cea de-a patra ediţie a evenimentului „Împarte carte”.

„Timp de trei zile, de vineri până duminică, cititorii timişoreni sunt invitaţi să ofere o nouă casă cărţilor donate de librari, dar şi de prieteni şi clienţi ai librăriei. Cei ce doresc să doneze la rândul lor volume care nu mai au loc în bibliotecile personale o pot face atât în zilele evenimentului, cât şi înainte”, transmit cei de la Cartea de Nisip.

Primele ediţii „Împarte carte” au adunat pe mese apariţiii editoriale din mai toate genurile: non-ficţiune, carte în limba engleză şi limba germană, carte pentru copii, reviste de cultură, dicţionare şi ediţii vechi cu titluri. Librăria Cartea de Nisip vă aşteaptă să luaţi, dar să şi daţi, dacă aveţi de unde. Accesul în librărie se face pe baza certificatului verde sau a unui test negativ.

About Post Author