Hoți din easyboxuri, prinși de polițiști. Voiau să fure 11 telefoane

easybox

Dacă ați comandat lucruri cu livrare la easybox și nu le-ați primit, e posibil să fi fost victimele a trei hoți specializați în spargerea acestor containere. Polițiștii au reușit să-i prindă, după o operațiune care a durat mai mult zile.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus pe butuci o grupare specializată în furturi de colete din lockerele unor societăți de curierat.

„În baza informațiilor și cercetărilor desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, cu privire la o grupare infracțională specializată în comiterea infracțiunii de furt calificat în dauna mai multor lockere ce aparțin unor societăți de curierat, amplasate pe raza județului Timiș și a județelor limitrofe, s-a organizat o acțiune în vederea prinderii în flagrant a unor persoane. Existau informații că acestea urmează să sustragă, prin efracție, 11 telefoane mobile dintr-un locker situat pe strada Parâng”, a transmis IPJ Timiș.

Trei bărbați au fost așadar prinși în timp ce încercau să dea lovitura. Liderul grupării a fost reținut, în timp ce colegii lui au reușit să fugă în prima fază. Bărbatul de 35 de ani a fost arestat pentru 30 zile.

„Colegii” lui au fost prinși sâmbătă, unul în județul Alba, celălalt în comuna Lovrin. Ambii au fost arestați pentru 30 de zile.

About Post Author