HoT: Architects caută colegi. Dacă ești student la Arhitectură, te poți înscrie

Heritage of Timișoara caută colegi. Dacă ești student la Arhitectură, poți face parte din echipa din acest an a proiectului HoT: Architects. Vei fi și remunerat pentru munca pe care o vei depune, așa că ai încă un motiv în plus să te înscrii.

hot: architects

Echipa Heritage of Timișoara pregătește multe surprize pentru evenimentele din toamnă și are nevoie de ajutorul tău. Dacă ești student la arhitectură, ești din Timișoara, știi să lucrezi în CAD și vrei să te implici în ediția HoT: Architects, îți poți trimite portofoliul prin e-mail până în 1 august. Acesta trebuie să conțină obligatoriu cel puțin un releveu transpus în CAD. Foarte important: ajutorul tău va fi remunerat!

Candidații selectați vor fi contactați ulterior, în vederea unui interviu, care va avea loc în 5 august.

Ediția din 2021 a Heritage of Timișoara aduce în prim-plan viața personală și profesională, dar și pasiunile pe care le-au avut șase arhitecți care au contribuit semnificativ la dezvoltarea orașului. Este vorba despre Albert Krausz, Eduard (Ede) Reiter, Jakab Klein, László Székely, Lipót Baumhorn și Martin Gemeinhardt.

Prima parte a proiectului s-a desfășurat în luna iunie, dar cele mai importante momente sunt programate la toamnă. Heritage of Timișoara: Architects, realizat de cei de la Prin Banat, este susținut de Ordinul Arhitecților din România și de Asociația Banat IT.