Horațiu Simion, șeful DRDP Timișoara, iese la pensie / VIDEO

Loc liber la una dintre cele mai importante instituții publice. De luni, directorul interimar al DRDP Timișoara iese la pensie. Horațiu Simion a lucrat aproape 40 de ani la „Drumuri.

horațiu simion

„Începând de luni, 19 aprilie, directorul regional al DRDP Timişoara, ing. Horațiu Simion, va intra în pensie, după aproape 37 de ani de activitate în această instituție (…) Colectivul DRDP Timișoara îi mulțumește pentru viața dedicată drumurilor, pentru seriozitate, perseverență, disciplină, loialitate, pentru lecții și critici deopotrivă”, au postat, pe Facebook, „drumarii”. Angajații DRDP i-au făcut o surpriză lui Simion, pe care l-au aplaudat la scenă deschisă la finalul ultimei zile de lucru, înainte de pensie.

Horațiu Simion a revenit pe funcția de director al DRDP Timișoara, în postura de interimar, în decembrie 2019. El fusese destituit cu doi ani în urmă, la cererea fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD).

Urmează o nouă numire la șefia DRDP Timișoara și rămâne de văzut atât din „curtea” cărui partid vine noul director, cât și din ce județ. Ministerul Transporturilor este condus de deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă.