Hooverphonic și Deliric, vedetele primei zile de Codru Festival / FOTO

codru

Patru scene, prima zi de Codru Festival. Peste 5.000 de oameni au ales să vină în Pădurea Bistra chiar de joi seară, pentru a da startul distracției. Trupa belgiană Hooverphonic a cântat pentru prima dată la Timișoara.

Mult așteptatul festival Codru a început joi seară, la Pădurea Bistra. Sunt amenajate aici patru scene, pentru diferite stiluri muzicale, astfel încât fiecare să-și găsească locul care-i place cel mai mult. Joi, peste 5.000 de oameni au venit să vadă cu ce se „mănâncă” primul festival eco-friendly din România.

Premiera absolută a fost concertul trupei belgiene Hooverphonic. Fanii au putut cânta pentru prima dată alături de trupa lor preferată atât hiturile „Mad About You” sau „Heartbroken”, dar și piese mai puțin cunoscute. Deliric a cântat alături de CTC, Silent Strike și Muse Quartet și a demonstrat, din nou, că extrem de multă lume îi cunoaște și apreciază muzica.

„În primăvară ne-am văzut aici să plantăm puieți în Pădurea Bistra. Acum ne bucurăm împreună de un festival pe care l-am așteptat atât de mult. Atmosfera este foarte plăcută și vrem să continuăm cel puțin la fel în zilele următoare”, spune Victor Balaniuc, managerul festivalului.

Line-up-ul zilei a fost completat de Florin Chilian, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Gojira & Planet H feat Psihotrop. și Pragul de Sus. Experiența Codru Festival a fost completată de Happy Flow, Alex Erdodi și DJ Kuki.

Codru Festival continuă până duminică. În ultima zi, capul de afiș este DubFX, dar puteți vedea AICI line-up-ul complet.

About Post Author