7 iulie 2020

Helpline non-stop gratuit, pentru cei cu atac de panică din cauza epidemiei de coronavirus

atac de panică

Stați în casă. E mesajul pe care îl auzim tot mai des în ultimele zile. Pentru unii dintre noi însă, această limitare autoimpusă poate avea efecte neplăcute. Dacă simțiți că sunteți în pragul unui atac de panică, nu stați pe gânduri. Vorbiți despre asta.

Simți cum te cuprinde anxietatea sau ești în pragul unui atac de panică? Statul în casă, pe care, în această perioadă, îl recomandă toată lumea, de la autorități, la prieteni, poate avea acest efect asupra unora dintre noi. E ceva firesc și nu trebuie să-ți fie rușine că simți astfel. Cei de la depreHUB sunt gata să vă ajute să treceți peste aceste momente delicate.

Trebuie doar să vă faceți curaj și să sunați la 0374.456.420. Este numărul de telefon de la Helpline Anti-Anxietate, creat special pentru această perioadă de cei de la depreHub. Sunt peste 35 de voluntari, studenți sau absolvenți ai facultăților de psihologie, care oferă suport gratuit, conform unui protocol specific, pentru anxietatea generată de criza Covid – 19.

Foarte important: în limita timpului disponibil, specialiștii depreHUB asigură și sesiuni de consiliere gratuită, cu durată maximă de 30 minute, pentru gestionarea și prevenirea atacurilor de panică. Numărul de Helpline este disponibil 24 de ore.

depreHUB este un proiect inițiat de Asociația Happy Minds și psihologul Yolanda Crețescu, cu scopul de a reuni, sub cupola unui nou concept în România, servicii de consiliere și terapie pentru prevenția, evaluarea, dignosticarea și tratamentul depresiei. Statisticile spun că unul din 10 români suferă de depresie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: