Helles Marcel Răducanu, berea unui campion, lansată la Timișoara / FOTO

Helles Marcel Răducanu

Berea artizanală Helles Marcel Răducanu a fost lansată oficial și la Timișoara. Numele berii este un omagiu adus legendarului fotbalist român, recunoscut pentru talentul său inegalabil și cariera sa impresionantă în România și Germania.

Evenimentul de lansare a reunit numeroși oameni de fotbal importanți, iubitori ai sportului rege și entuziaști ai berii artizanale. Printre personalitățile prezente s-au numărat Emerich Dembroschi, fost internațional român, dar și jurnalistul Nicolae Secoșan, a cărui contribuție la cronicile sportive din România este binecunoscută.

La Renaissance, un loc cu un aer boem și o atmosferă primitoare, s-a dovedit a fi cadrul perfect pentru o seară dedicată tradiției și pasiunii. Oaspeții au avut ocazia să deguste berea Helles Marcel Răducanu, o bere artizanală blondă, cu un gust rafinat și note subtile de malț și hamei. Această bere, produsă cu grijă și atenție la detalii, reflectă personalitatea elegantă și cariera strălucită a celui pe care îl omagiază.

Emerich Dembroschi a vorbit cu căldură despre Marcel Răducanu, amintindu-și momentele când au jucat împreună și apreciind inițiativa de a-l onora pe fostul coleg printr-un astfel de produs. „Marcel a fost întotdeauna un exemplu de profesionalism și dedicare. Faptul că i se dedică această bere este un gest frumos și o recunoaștere a valorii sale”, a spus Dembroschi. Nicolae Secoșan, prezent și el la eveniment, a subliniat importanța promovării valorilor autentice din sport și cultură.

Participanții la lansare au fost încântați de gustul berii dedicate lui Marcel Răducanu și de povestea din spatele acesteia. Atmosfera a fost animată de discuții despre fotbal, amintiri din meciuri memorabile și planuri pentru viitor, perfect pentru a celebra o figură iconică a sportului românesc.

About Post Author