Hartă interactivă, ca să știți când puteți arunca bradul de Crăciun, fără să fiți amendați

hartă interactivă

Dacă vreți să știți când puteți scoate în stradă bradul de Crăciun, fără să fiți amendați, există acum o hartă interactivă care vă ajută. Puteți afla exact ziua din săptămână în care echipele Transclean trec prin cartier și colectează deșeurile vegetale.

Se apropie momentul să scoateți din casă bradul pe care l-ați împodobit de Crăciun, dar trebuie să fiți atenți. Nu-l puteți lăsa în stradă când vreți, pentru că echipele Retim nu colectează acest gen de deșeuri. Îl puteți duce, eventual, la un centru de colectare, dar pentru asta vă trebuie, cel mai probabil, mașină.

Există însă și o altă variantă. Brazii pot fi lăsați în stradă exact în ziua în care în zonă au program mașinile Transclean, care adună deșeuri vegetale. Acestea ies pe traseu în fiecare zi a săptămânii, după un program care este anunțat încă din luna noiembrie.

Acum, cei de la Transclean vor să-i ajute pe timișoreni să se orienteze mai ușor și să știe exact ziua în care este cel mai bine să scoată bradul – sau orice alte deșeuri vegetale – în stradă. Au făcut astfel o hartă interactivă pe care au marcat cu diferite culori cele șase zone în care a fost împărțit orașul. Cu un simplu click aici puteți afla când trec pe strada pe care locuiți echipele firmei.

Transclean colectează frunze și crengi. Frunzele trebuie puse în saci legați, iar crengile, legate în snopi. Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri vegetale, puteți suna direct la firmă, la numerele de telefon 0724-865.464 și 0790-096.001 sau puteți trimite un e-mail.