23 ianuarie 2021

Harababura Vintage Fair: trei zile creative, în curte la Faber

harababura vintage fair

Bijuterii, lumânări parfumate, haine cu dichis, accesorii de tot felul, viniluri. Se întâmplă în weekend, la a patra ediție a Harababura Vintage Fair. Are loc în noul spațiu Faber și vrea să aducă din nou împreună creativii timișoreni cu publicul lor.

Harababura Vintage Fair are loc de vineri până duminică, 25 – 27 septembrie, în curtea Faber, pe str. Peneș Curcanul 4-5. Vor fi împreună sub… același cer designeri și antreprenori creativi. Sunt peste 30 de expozanți.

Printre aceștia, Abru Green, Agnes Brown, Amandine, Alexandru Ghencea, Artipic, Artizana, Atelier Bobar, Atelier Francois, Ceramiceanu, Cristina Lazăr, Cusut cu meșteșug, De la Irina, Feel the fashion, House of Botticia, L’arlesienne, L’aura, Ludic, Lun, Mă ghindesc la tine, Sandra Chira, Simona Albu, Orfevru, Pur. Clothing, Reminiscent of, Sabine, Umai, Teodora Moț, The Secret Garden, Vinylcourt și Woodescu.

Harababura e deschisă în fiecare din cele trei zile de la ora 14, iar intrarea este liberă. Programul cuprinde selecții de muzică și târg de viniluri. Sâmbătă și dumincă, are loc o nouă sesiune de“Girls Takeover, împreună cu Ank47, Noemi, Larisa, Jinx, skeutadittaleur și Mini Zucchini. Genurile de muzică sunt variate, de la boogie, tropical și disco, la house, liquid și breakbeat.

Evenimentul este organizat de Harababura Vintage în colaborare cu Launmomentdat și Faber. Nu uitați masca de proiecție și păstrați distanța de cel puțin 1,5 m față de cei din jur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: