Harababura Fair, un loc fain de găsit cadouri. De joi până duminică

harababura

Între 7 și 10 decembrie, puteți găsi, la Centrul de Proiecte, cadouri inspirate pentru cei dragi. Are loc o nouă ediție a Harababura Fair, un târg de design ce aduce împreună peste 25 de artizani din Timișoara, Cluj, Baia Mare și București.

În fiecare zi, de joi până duminică, între orele 12 și 20, Harababura Fair vă așteaptă să-i treceți pragul și să luați acasă obiecte create cu drag și inspirație. Printre cele mai căutate cadouri se numără accesoriile, creațiile vestimentare, cărțile poștale, cărțile de artist, picturile, bijuteriile contemporane și multe altele.

Printre invitați se regăsesc Peaches & Papers, Flavours of Transylvania, Sabine, Natalia Bică, Gruni, Alina Grapă, Roods, Corina Marină, Simo’s Ceramics, Daniela Buz, Cusut cu meșteșug, Laura Duduleanu, The Secret Garden, Faina UA, D&D Diana’s Bijoux, Ikona Jewellery, Alexandra Ciocan, Ocru, Malur, Magazen, Harababura Vintage, Gala Mdvtm, Maison Magdalena și Boobie Love Shop.

Vineri, 8 decembrie, programul Harababura Fair se extinde la Pixel Tm, noul club din Piața Unirii. Aici, începând cu ora 22, vizitatorii sunt invitați la o petrecere cu selecții muzicale ce aduc în prim-plan nostalgia anilor ’80 a italo-disco, alături de influențe din darkwave, electro și new-beat. Evenimentul va fi animat de dj-ii locali Mihu (Hanging Around) și Mini Zucchini (Launmomentdat).

„Harababura Vintage aduce o incursiune fermecătoare în universul sustenabilității, transformând fiecare piesă vestimentară într-o poveste de durabilitate și contribuind la un viitor mai verde. Este mai mult decât un simplu business de modă, e un sanctuar creativ deschis artiștilor din toate domeniile”, transmit organizatorii.

About Post Author