Haideți în cuină! Sunteți așteptați de 1 decembrie la Zolt

zolt

Aveți poftă de răchie fiartă, cârnați și tradiții bănățene? De 1 Decembrie sunteți așteptați în Zolt, în gospodăria domnului Mihai. În această veritabilă cuină bănățeană începe o serie de evenimente pregătite special în decembrie și ianuarie.

De 1 decembrie, de dimineață, gazda vă așteaptă cu răchie, vin fiert și un aperitiv cu produse locale: ceapă, brânză, slănină și zacuscă făcută în casă. La felul principal veți putea savura o mâncare la ceaun făcută cu carne proaspătă de porc. În plus, nu doar că veți putea gusta o diversitate de produse pregătite după rețete bănățene, dar veți și putea participa la prepararea bucatelor alături de gazdă.

Veți putea cumpăra și pentru acasă delicii precum caltaboș cu un pic de coriandru, cârnați ușor picanți sau murături după rețete bine păstrate din familie. De asemenea, se vor găsi de vânzare miere, nuci, castane și mere, gemuri și alte specialități făcute în casă.

Gospodăria domnului Mihai din Zolt se va deschide pentru goști în 1, 11 și 18 decembrie, respectiv 8 și 15 ianuarie. Participarea la un astfel de eveniment, desfășurat în aer liber, costă 100 de lei pentru adulți, iar copiii nu plătesc. Cei care doresc să participe la evenimente pot suna pentru programare la tel. 0725-737841 sau pot merge direct la gazdă, în satul Zolt, la nr. 10.