Hai să vezi Timișoara de sus! Roată panoramică la târgul de Crăciun de la mall

roată panoramică

Scorţişoară, turtă dulce, ciocolată și multă veselie. Le veți găsi pe toate, dar și multe altele, la târgul de Crăciun care se va deschide la Iulius Town. Atracția principală va fi, cu siguranță, roata panoramică.

Anul acesta, Iulius Town vă aşteaptă în aer liber, într-un spaţiu unde atmosfera de sărbătoare poate fi împărtăşită cu întreaga familie. Târgul „Winter in My Town” va avea loc în perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, în Parcarea VIP. Veți găsi aici tot felul de căsuțe cu bunătăţi şi idei de cadouri, food trucks, dar și un parc de distracţie pentru toate vârstele. Tot aici va fi deschisă și o piață de brazi.

Veți putea admira Timișoara de la înălțime, din Roata Panoramică instalată în premieră la Timișoara. Aceasta are o înălţime de 30 de metri, 18 gondole a câte 4 locuri și a mai fost instalată la Campus Fesztival în Debrecen, Festivalul Untold şi târgul de Crăciun de la Oradea.

Programul artistic din zilele de weekend şi elementele de decor, precum patine, schiuri din lemn, sănii, butuci şi mii de luminiţe, sunt alte elemente care vor reda atmosfera magică de Crăciun. Târgul va fi deschis în intervalul orar 14 – 21, de luni până vineri, respectiv 12 – 21, sâmbăta şi duminica.

About Post Author