H2O: Transition: poveste despre noi și apă. Cu tur ghidat la muzeu

muzeul apei

Instalația H2O: Transition a fost o invitație adresată publicului, pentru a reflecta asupra circuitului apei în natură și asupra importanței apei ca element vital. Creată de Livia Mateiaș, expoziția ajunge la final și vă propune un tur ghidat al Muzeului Apei, din Calea Urseni.

În 29 noiembrie, de la ora 18, sunteți invitați la un tur ghidat la Muzeul Apei (Calea Urseni nr 26). Cu această ocazie veți putea vedea pentru ultima dată instalația H2O: Transition, în prezența artistei Livia Mateiaș, dar și să descoperiți actualul muzeu al apei. Turul va fi ghidat de Anabella Costache, coordonatoarea muzeului. Participarea este gratuită.

Livia Mateiaş este artist vizual, un spirit liber şi creativ. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România şi co-fondatoarea studioului de artă şi design artouching (2014) și a platformei DIGITAL:CANVAS (2018). De-a lungul timpului a ținut peste 200 de ateliere creative pentru adulți, tineri, copii, seniori și persoane vulnerabile. A inițiat în Timișoara câteva proiecte interesante, printre care Fluid, Arta în comunitate, Acasă pe Pământ, Podul de Poveste – comunitatea creativă Croșetăm Povești și Poduri, precum și proiectul Pixel_ART.

About Post Author