Grindeanu îl trimite pe Nica în lumea viselor: PSD nu va susține candidaturi PNL în Timiș

Grindeanu

 
În Timiș nu va exista niciodată o susținere necondiționată a unei liste având exclusiv candidați liberali, spune Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD.

O asemenea dorință, exprimată de liderul liberalilor timișeni, e inclusă de reprezentantul social-democraților la categoria … vise.

Alin Nica, preşedinte PNL Timiş, lansa, joi, propunerea ca PSD să susțină candidații liberali în Timiș și la Timișoara, la schimb cu o susținere liberală asemănătoare, dar … altundeva.

“Am anunţat că Nicolae Robu este candidatul PNL, iar eu continui încă un mandat la Consiliul Judeţean. În cazul în care colegii de la PSD doresc să sprijine cele două candidaturi PNL, aşa cum poate ar fi cazul ca PNL să sprijine două candidaturi PSD, acolo unde ei au cele mai mari şanse, noi suntem deschişi şi nu spunem nu unui astfel de sprijin. Mai ales că miza pentru Timişoara şi pentru judeţul Timiş anul acesta, la alegerile locale, este foarte mare, vizează dezvoltarea Timişoarei şi a Timişului pe următorii patru ani, poate chiar pe următorii zece ani”, spunea Nica.

Nici vorba de așa ceva, îi transmite sec Sorin Grindeanu.
”Eu, ca prim-vicepreședinte, vă spun că e exclus ca PSD Timiș  să accepte candidaturi exclusive din partea PNL, dacă se ajunge în scenariu de a avea candidați comuni. Dar poate nu ajungem”, a spus Grindeanu.

O asemenea idee a fost numită … ”vise” de către social-democrat.

“Sunt vise din astea de… nu ştiu. Nu suntem aici la chestiuni pe care şi le doreste unul şi vine și le spune cu voce tare. PSD Timiş este exclus să susţină candidaturi exclusive din partea PNL”, a mai spus Grindeanu.
 

About Post Author