Gorghiu: Nu a fost dorinţa vieţii noastre, cei din PNL, să intrăm la guvernare cu PSD

alina gorghiu

Senatorul de Timiș Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL, spune că liberalii nu au vrut să intre la guvernare cu PSD, dar acum sunt obligați să lucreze împreună. E „singura majoritate posibilă, care oferă stabilitate”, susține aceasta.

„Nu a fost dorinţa vieţii noastre, cei din PNL, să intrăm la guvernare cu PSD. În acest moment, date fiind aceste mesaje relativ contondente, ba dintr-o parte, ba din alta, găsesc că este oportun să lăsăm cu toţii tonul mai jos (…) În acest moment, cred că suntem obligaţi să reuşim împreună în actul de guvernare. Obiectivul zero acum, pe lângă problemele legate de guvernare, este acela de funcţionare a acestei coaliţii, pentru că este singura majoritate posibilă, care oferă stabilitate. Nu vreau să intrăm într-o sarabandă a declaraţiilor din care nu mai ieşim, un festival al declaraţiilor”, a declarat senatorul Alina Gorghiu, miercuri seară, în emisiunea Talk News de la Profit TV.

Cele două partide – PNL și PSD – au mai funcționat împreună în USL, dar „aventura” politică s-a terminat prost, la începutul anului 2014.

„Va trebui să găsim acel numitor comun în comunicarea publică, să încercăm să analizăm orice temă de interes din persoectiva cetăţeanului nu exclusiv din perspectiva capitalizării pro-PSD sau pro-PNL. Aceasta este logica în care vreau să funcţionăm de acum înainte (…) Cu foarte multă comunicare în interiorul coaliţiei, sper să ajungem să vorbim dacă nu pe aceeaşi voce, într-un ton cât se poate de constructiv”, a mai spus senatorul de Timiș.

About Post Author