Girație provizorie la intersecția Gh. Lazăr – Cetății – Cloșca, timp de cinci luni

cetății

Șoferii care au drum în zona Cetății – Gheorghe Lazăr, afectată deja de șantiere, vor mai avea de trecut un nou hop de săptămâna viitoare. Vor fi schimbate șinele de tramvai din intersecția respectivă, astfel că vor apărea, temporar, unele modificări în circulația rutieră.

Lucrările de refacere a terasamentulului căii de rulare a tramvaiului, înlocuirea șinelor și montajul cablurilor în intersecția str. Gheorghe Lazăr – bd. Cetății – str. Cloșca vor avea loc în intervalul 27 iunie – 28 noiembrie. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a circulației în această intersecție, timp de cinci luni, va fi amenajată o girație provizorie, semafoarele urmând să funcționeze pe intermitent.

„De asemenea, în perioada menționată, traficul va fi dirijat de pe partea stângă pe partea dreaptă a bd. Cetății dinspre str. Gheorghe Lazăr spre Calea Torontalului. Pe partea stângă a bd. Cetății se va circula în regim de sens unic de la str. Gheorghe Lazăr până la intersecția cu str. Matei Basarab”, a transmis vineri PMT.

About Post Author