Găsit cu droguri la el, a zis că… nu e geaca lui

droguri

După ce a fost prins de polițiștii locali cu droguri, un tânăr de 20 de ani a susținut că a plecat din greșeală cu jacheta altcuiva! Asta, după ce a fost să… joace jocuri de societate la o prietenă.

Polițiștii locali aflați în patrulare vineri dimineață, pe Calea Moșniței, au observat, în jurul orei 4.30, doi tineri care mergeau cu bicicletele. Ei au devenit brusc foarte grăbiți la vederea agenților, dar au fost opriți pentru legitimare. Era vorba despre P. F., 20 de ani, din Buziaș, și B.A., 23 de ani, din Timișoara.

„În urma controlului efectuat, polițiștii locali au depistat asupra tânărului de 20 de ani un recipient albastru care conținea 12 muguri vegetali de culoare verde-oliv, susceptibili a avea proprietăți psihoactive, și un pliculeț din plastic cu cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise”, transmite Poliția Locală.

Potrivit aceleiași surse, cei doi tineri au declarat că „au fost la o prietenă peste noapte, unde au jucat un joc de societate”. Cel la care au fost găsite droguri a spus că „la plecare, a luat geaca unui amic, în buzunarele acesteia se aflau substanțele depistate, și că nu a știut nimic de ele”.

Bunurile au fost reținute de polițiștii locali, fiind întocmite documentele pentru predarea acestora și preluarea cazului către polițiștii de la Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.

About Post Author