Gala Blues – Jazz Kamo, la o nouă ediție

gala blues - jazz kamo

Bega Blues Band

Trei zile, în Grădina Filarmonicii Banatul. Este ediția cu numărul 31 la care a ajuns Gala Blues – Jazz Kamo, care se va desfășura în perioada 23 – 25 septembrie.

Gala Blues – Jazz Kamo va fi deschis, în acest an, de Elena Mîndru, alături de orchestra Filarmonicii Banatul, dirijată de maestrul Tiberiu Oprea. Se întâmplă vineri, 23 septembrie, de la ora 21. Stabilită în Finlanda, Elena este cântăreață, compozitoare, aranjor, producător, organizator de festival și director de casă de discuri. În cadrul concertului extraordinar îi regăsim și pe Artturi Rönkä (Finlanda) – pian, Johnny Bota – contrabas, Tuomas Timonen – baterie.

A doua seară a galei îi aduce pe scenă, de la ora 19, pe Milan Petrovic (Serbia), trups Bega Blues Band, FanQbello (Germania) și Viktorija Pilatovic Band (Spania). Ultima seară a Galei Blues – Jazz Kamo va fi deschisă de JazzAtronik, a studenților de la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara. Vor urca pe scenă și deja consacrații membrii ai Puba Jazz Connection (Germania) și Peter Sarik Trio (Ungaria).

Tot parte a galei vor fi organizate workshopuri cu participare gratuită susținute de artiștii care vor concerta în cadrul evenimentului. Cursurile de măiestrie interpretativă se vor desfășura la Facultatea de Muzică și Teatru, în perioada 23 – 25 septembrie. Înscrierea se face trimițând un e-mail AICI. Fiecare seară a evenimentului se va încheia cu jam sessionuri la Aethernativ, Manufactura și Retro.

About Post Author