Fundația Comunitară Timișoara îți așteaptă ideile. Despre viața în oraș, cartiere și reconectare

Cât de mult îți pasă de orașul tău? Cum crezi că ar putea îmbunătăți viața ta și a acelor din jur? Fundația Comunitară Timișoara pregătește un nou program de finanțare și poți ajuta și tu la creionarea lui.

fundația comunitară Timișoara

Fundația Comunitară Timișoara pregătește, în această perioadă, un nou proiect care are ca temă generală educația, calitatea mediului și spațiilor din cartiere, dar și reconectarea socială. Pot propune idei ONG-urile, grupurile de inițiativă fără personalitate juridică, instituțiile de învățământ sau alte instituții publice care au în proprietate spații în aer liber ce pot fi utilizate de către comunitate.

Se va lucra în trei etape. Totul începe în 28 aprilie, cu un formular de intenție de cel mult 700 cuvinte, care să prezinte conceptul proiectului, echipa de implementare și o propunere sumară de buget. În perioada iulie 2021 – ianuarie 2022, proiectele selectate trebuie să fie puse în practică.

Cei de la Fundația Comunitară Timișoara fac acum pregătirile necesare. Poți ajuta și tu și durează foarte puțin. Trebuie doar să completezi acest formular și, eventual, să-l trimiți mai departe altor persoane interesate, până în 12 aprilie. Se caută, în special, profesori și părinți implicați, arhitecți, peisagiști, agronomi, urbaniști, dar sunt bineveniți toți cei care sunt preocupați de spațiul urban, mediu și educație.

About Post Author