Frumoasa adormită, o nouă premieră la Teatrul Merlin

merlin

Binecunoscuta poveste a prințesei care doarme 100 de ani și e trezită cu un sărut de un prinț venit de departe va fi spusă, de acum, și la Timișoara. Copiii sunt așteptați la Teatrul Merlin să descopere un basm nemuritor, într-o prezentare nouă.

Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin a pregătit pentru spectatorii săi o nouă premieră, Frumoasa adormită. „Această poveste captivantă, cu intrigă, mister și lirism face parte din repertoriul de aur al fiecărui teatru pentru copii. Spectacolul oferit de Teatrul Merlin aduce, prin scenariu și prin scenografia lui Eustațiu Gregorian, un plus de farmec, umor și candoare” , spune Adela Moldovan, regizorul artistic al spectacolului.

Spectacolul e construit pe două planuri: primul urmărește povestea clasică prin jocul fermecător al păpușilor, în timp ce al doilea aparține actorilor povestitori care înlesnesc călătoria micilor spectatori spre o lume magică. Muzica este semnată de Dan Simion, iar coregrafie, de Mădălina Ghiţescu Petre. Personajele prind viaţă în interpretarea actorilor Octavia Petrișor/Olivera Iovanovici, Robert Copoț, Mădălina Toderaș, Mădălina Ghițescu Petre, Marko Adzic, Cristian Brătoiu, Raul Bastean/ Diana Boboc. Asistența de scenografie a spectacolului este semnată de Bajko Attila.

Premiera este programată duminică, 3 noiembrie. Primul spectacol are loc la ora 11, iar cel de-al doilea, la 12,30.

About Post Author