Frigoglass caută locuri de muncă pentru angajații afectați de incendiu

frigoglass

Compania Frigoglass nu a decis încă dacă va reconstrui fabrica distrusă în incendiul de acum două săptămâni. O parte din angajați lucrează în condiții normale, în timp ce alții sunt ajutați să-și găsească noi locuri de muncă în perioada urămt

Fabrica Frigoglass a oprit integral producția, în urma incendiului din urmă cu două săptămâni. Reprezentanții acționarilor au fost în vizită la Timișoara și evaluează acum posibilitatea de a continua la nivel local activitatea de producție într-un spațiu închiriat, cu resurse limitate. De asemenea, încă se examinează perspectiva de a reconstrui fabrica și de a relansa afacerea.

„Activitatea companiei legată de serviciile aftermarket și piese de schimb, precum și cercetarea și dezvoltarea, serviciul regional de vânzări și serviciile partajate IT nu sunt afectate și toți angajații care lucrează în aceste departamente își vor continua activitatea curentă”, transmit reprezentanții companiei.

Compania încearcă, în această perioadă, să ajute angajații rămași fără loc de muncă. „În cooperare cu trei companii specializate în consultanță și recrutare de personal, am lansat un program de plasare de forță de muncă, pentru a sprijini toți angajații ale căror posturi au fost afectate, prin identificarea și oferirea de oportunități de angajare pe piața forței de muncă locale”, precizează aceeași sursă.