FOTO. O noapte, trei incendii în Timiș

incendii

Pompierii din Timiș au avut o noapte agitată. Au fost trei intervenții grele, toate la incendii izbucnite în trei localități diferite. Din fericire, nu au fost nici pagube materiale foarte importante, nici victime.

Primul dintre incendii a fost anunțat puțin înainte de ora 2, când pompierii de la Stația de Pompieri Deta au fost chemați la un incendiu în Stamora Germană. Luaseră foc acoperișul garajului și cel al casei. S-au deplasat două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri. În ajutorul lor a venit și SVSU Moravița, cu cinci voluntari. Intervenția rapidă a pompierilor a dus la limitarea incendiului și salvarea locuinței. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la un cablu electric defect.

Aproape de ora 3,30, pompierii de la Stația de Pompieri Sânnicolau Mare au fost solicitați să intervină la un incendiu la un autoturism, în Lenauheim. Au mers de urgență o autospecială de stingere cu patru pompieri, ajutați de șase voluntari și o altă mașină, de la SVSU Lenauheim. Autoturismul a ars în totalitate, dar nu s-au înregistrat victime. 

Puțin înainte de ora 6, pompierii au fost chemați la un incendiu în Moșnița Nouă. Au mers acolo patru autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 17 pompieri. Focul izbucnise la garajul și în camera tehnică a unei casei. Au ars elementele combustibile din cele două incinte. Doi adulți și un copil au reușit să iasă din casă înainte să ajungă echipajele de intervenție. Cauza incendiului pare să fi fost suprasolicitarea instalației electrice.