25 ianuarie 2021

Fost fotbalist de la Poli, candidat la primărie. Transfer de marcă făcut de Pro România

florin nanu

Pro România, filiala judeţului Timiş, se mişcă bine pe piaţa transferurilor în precampania electorală. Ultima „achiziţie” este Florin Nanu, fost fotbalist la ACS Politehnica.

„Aşa cum am mai spus, mă interesează ca pe listele filialei noastre să se regăsească şi oameni care au excelat în domeniile lor de activitate. Chiar dacă unii nu au mai activat în politică. Este şi cazul lui Florin Nanu, fostul fotbalist de la ACS Politehnica. Acesta va candida pentru funcţia de primar la Racoviţa”, ne-a declarat Adrian Pau, coordonatorul PRO România Timiş.

Ion Nanu, tatăl fostului fotbalist, a fost primar la Racovița până în luna aprilie a acestui an, când a decedat pe neașteptate, în urma unui infarct. Florin Nanu are 36 de ani și a jucat pentru ACS Politehnica Timişoara timp mai multe sezoane. El a adunat în prima ligă 49 de meciuri, reușind să și marcheze de cinci ori. Cel care doreşte să continue proiectele tatălui său la Racoviţa a mai bifat peste 100 de jocuri în eşalonul secund, pentru ACS Politehnica, CSM Reşiţa şi Ripensia Timişoara

Fostul fotbalist nu este străin de administraţia publică, el fiind angajat al Consiliului Judeţean Timiş. (sursa: www.gsp.ro)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: