21 octombrie 2020

FITT cheamă la dezbatere candidații la președinția CJ Timiș

usr plus

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), structură care reunește 30 de organizații de tineret, vrea să organizeze o dezbatere cu candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Candidații la președinția CJ Timiș sunt așteptați în 21 septembrie, de la ora 18, în sala de spectacole a Casei Tineretului din Timișoara. „Invitația de a participa la această dezbatere a fost adresată tuturor candidaților înscriși în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Aceștia pot confirma participarea până cel târziu luni, 7 septembrie. FITT va pregăti o serie de întrebări comune pentru toți candidații, consultând tinerii din județ, pe care le va transmite în data de 14 septembrie tuturor candidaților care confirmă participarea, împreună cu formatul detaliat al dezbaterii (…) De asemenea, toți candidații vor avea posibilitatea, conform unor reguli clar stabilite, să adreseze întrebări sau drept la replică celorlalți competitori din cursa electorală prezenți la eveniment”, transmite Mihai Vilcea, președinte FITT.

Dezbaterea se va concentra exclusiv pe subiecte conexe politicilor pentru tineret. Candidații vor avea ocazia să își prezinte viziunea asupra acestui domeniu și să răspundă întrebărilor adresate de tinerii din sală sau care vor urmări online evenimentul. Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație-umbrelă pentru organizațiile non-guvernamentale de tineret din județul Timiș, cu 30 de organizații membre și peste 30 de ani de activitate neîntreruptă.

Pentru președinția CJ Timiș s-au înscris 11 candidați. Zece reprezintă partide, iar unul este independent.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: