27 ianuarie 2021

Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj: (re)vederea de sâmbătă seara

Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj

Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj a supraviețuit pandemiei, trecând online în luna iunie. Cei care doresc să (re)vadă filmele preferate de maximum 4 minute o pot face sâmbătă, 14 noiembrie.

Institutul Francez a pregătit o selecție Best Of Très Court 2020. Printre cele 29 de scurt metraje se regăsesc câștigătorii Marelui Premiu și ai premiilor pentru Originalitate, Animație și pentru Drepturile Femeilor.

„Pentru a însoți această selecție și a încuraja creatorii români în această perioadă puțin favorabilă difuzării creației artistice, vă prezentăm și Competiția românească 2020, cu nouă filme de maximum patru minute, realizate de amatori sau profesioniști”, transmit cei de la Institutul Francez. Câștigătorii acestei competiții vor fi anunțați în 15 noiembrie: laureatul Marelui Premiu decis de juriul național și Premiul OIF, decis de Organizația Internațională a Francofoniei.

Veți avea 24 de ore la dispoziție să vă așezați confortabil, să vă pregătiți popcornul și să vizionați online și gratuit cele 9 scurtmetraje din competiția românească și cele 29 de scurtmetraje din selecția Best Of a celei de-a 22-a ediții a Festivalului Très Court 2020. Totul începe sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 20, aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: