Festivalul Fanfarelor: paradă prin centrul Timișoarei și concert la Grădina de Vară

Festivalul Fanfarelor

Sursa foto: Arhivă

Paradă prin centrul Timișoarei și un concert pe cinste. Este propunerea Centrului de Cultură și Artă Timiș, care organizează, în 22 septembrie, Festivalul Fanfarelor.

Programul de la Festivalul Fanfarelor începe de la sediul Centrului de Cultură și Artă Timiș, str. E. Ungureanu, nr. 1, la ora 12. Urmează o paradă a fanfarelor prin Piața Victoriei, iar la ora 13 va avea loc un microrecital în fața Operei. De la ora 17, în Grădina de Vară Capitol, începe spectacolul. Pe scenă vor urca 10 fanfare cu stiluri de interpretare diferite, de la big band, muzică populară și cântece specifice la ritmuri balcanice.

Participă la eveniment Fanfara Garnizoanei Militare Timişoara, Fanfara Pro Amicitia Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, fanfarele populare din Mercina și Bănia, județul Caraş-Severin, fanfara din Almaș, fanfara din Nădlac, județul Arad, și Fanfara Banaten Muzikanten Timișoara. Invitați speciali sunt Vasile Conea, Fanfara Dejan Ilic din Serbia și Fanfara Transilvania din Cugir. Dacă plouă, spectacolul de la ora 17 se va ține în sala Capitol. Intrarea este, ca de obicei, liberă.

About Post Author