Femeie tâlhărită pe stradă, la Timișoara. Hoțul a fost reținut, deși purta mască / VIDEO

O femeie de 81 de ani a fost tâlhărită în plină stradă, la Timișoara. Hoțul i-a smuls de la gât un lănțișor și a crezut că scapă pentru că purta mască. A fost prins în câteva ore, grație înregistrării de pe o cameră video.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, pe Bd. 16 Decembrie. Victima mergea pe stradă alături de o altă femeie. Un tânăr vine aparent liniștit din sens opus, dar într-o fracțiune de secundă se năpustește asupra ei și îi smulge lănțișorul de la gât. „În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, în jurul orei 20,30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara, au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la audieri”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul este cercetat pentru tâlhărie, polițiștii încercând să afle și dacă a comis și alte infracțiuni în trecut. El a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat pentru luarea unei măsuri preventive.

About Post Author