Femeia atacată în parcul din Făget a murit. Avea leziuni extrem de grave

făget

Femeia care a fost atacată în parcul din Făget a murit, sâmbătă, la Spitalul Județean. Ionel Boldea, bărbatul care a bătut-o sălbatic, va fi acuzat acum de două crime. El și-a motivat comportamentul foarte violent spunând că a fost îndemnat de o icoană.

Femeia a fost bătută crunt, miercuri dimineață, în parcul din Făget, unde se afla alături de soțul ei, care a murit pe loc, din cauza loviturilor puternice primite. Ea a fost adusă în comă la Spitalul Județean din Timișoara. A fost operată de urgență și transferată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Sâmbătă, a încetat din viață.

„Am fost anunțat de colegii de gardă de la secția de Terapie Intensivă, acolo unde a fost internată victima în urma agresiunii de la Făget, că aceasta s-a stins din viață. Traumatismele au fost deosebit de grave încă de la internare. A fost o agresiune extrem, extrem de dură și, din păcate, pacienta s-a stins din viață. Cealaltă pacientă a fost externată, iar altă pacientă este internată la Spitalul Municipal”, spune Marius Craina, directorul SCJUT.

Dimineață de groază în Făget

Povestea a șocat miercuri întreaga țară. Ionel Boldea, un tânăr de 33 de ani din Bichigi, a atacat mai multe persoane. Cei doi soți care au murit au fost primii în „șirul” criminalului. Au urmat o octogenară din Temerești, apoi alți doi soți și, în final, a furat o mașină, pe al cărei proprietar l-a lovit în timp ce încerca să fugă. A fost prins în noaptea de miercuri spre joi și le-a făcut polițiștilor declarații șocante. Boldea a susținut că a făcut totul la îndemnul unei… icoane.

Testele medicale au arătat că bărbatul era sub influența drogurilor. El ar fi avut în sânge cocaină, amfetamină și THC. A fost arestat pentru 30 de zile. Este cercetat pentru omor, lovituri cauzatoare de moarte, tentativă de omor, vătămare corporală din culpă, furt și conducere sub influența substanțelor interzise.

About Post Author