Fastfood cunoscut din zona Unirii, închis temporar de OPC / FOTO

opc

În ultima zi de februarie, comisarii OPC Timiș au verificat 14 operatori economici Timișoara și Sânandrei. Mizerie, mucegai, legume stricate sunt doar câteva nereguli găsite în timpul controalelor. Jumătate din cei controlați au fost închiși tenporare.

Au fost controlați S.C. Casa del’Amore SRL, S.C. Morcovul Zurliu SRL (magazin mixt), S.C Mega Image SRL (zona Lipovei), Carare Silviu Întreprindere Familială (magazin mixt), S.C. Lera’s Bistro SRL (fastfood Piața Unirii) S.C. Artima SRL (zona Lipovei), S.C. Gourmet Cupcake SRL ( sushi master Lipovei),S.C. Cosmin Luca Lux SRL (magazin mixt), S.C. Comida y Fruta SRL (aprozar), S.C. Andra & Bogdan Food SRL din Timișoara și S.C. Orecs Extra Pan SRL(patiserie), S.C. Gomez Food SRL (fastfood), S.C. Avis Restaurant SRL și S.C. D&M Coffee Lounge SRL din Sânandrei.

Pentru neregulile constatate, comisarii timișeni au aplicat 15 amenzi contravenționale, în valoare totală de 96.000 de lei, și cinci avertismente. Au fost scoase de la vânzare produsele neconforme. De asemenea, au fost închise temporar, până la remedierea deficiențelor, S.C. Lera’s Bistro SRL, S.C. Andra & Bogdan Food SRL, din Timișoara, precum și cele patru unități verificate în Sânandrei.

S-a dispus și închiderea pe o perioadă de până la șase luni luni pentru .C. Comida y Fruta SRL.

Abaterile constatate de comisarii CJPC Timiș au fost:

  • utilizarea unui spațiu de fabricație insalubru cu echipamente riginite
  • comercializarea unor preparate fără data preparării
  • neutilizarea unor produse profesionale de igienizare a spațiilor și utilajelor
  • nerespectarea condițiilor de depozitare
  • comercializarea unor legume și fructe depreciate
  • utilizarea unor cuptoare neigienizate corespunzător și a unor tăvi arse
  • existența infiltrațiilor și a mucegaiului în spațiul de producție și de vânzare
  • folosirea unei vitrine frigorifice care nu asigură temperatura prescrisă de producător
  • existența la comercializare a unor produse recepționate vrac și revândute preambalate individual, fără elemente de identificare/caracterizare
  • utilizarea unor vitrine frigorifice neigienizate corespunzător
  • comercializarea unor produse alimentare cu data limită de consum depășită și a unor produse alimentare cu urme de mucegai

About Post Author