Fără Alex Pelici pe banca tehnică, Ripensia scapă printre degete victoria cu Gloria Buzău

ripensia

Ripensia a încheiat anul cu o remiză (3 – 3) pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău. Jucătorii intermarului Călin Mada au condus de două ori şi au fost egalaţi în prelungiri.

Fotbaliştii Ripensiei s-au descurcat nesperat de bine pe terenul Gloriei Buzău, în condiţiile în care echipa a fost lăsată de izbelişte de antrenorul Alex Pelici, care a rupt înţelegerea cu clubul finanţat de Dumitru Mihu.

Cu Călin Mada pe banca tehnică, fotbaliştii timişoreni s-au descurcat bine pe terenul unei echipe foarte incomode. Alex Popovici a deschis scorul în minutul 21. Bucuria oaspeţilor avea să fie năruită în doar patru minute, între minutele 33 şi 37, când Gloria a înscris de două ori prin Valentin Munteanu.

În repriza secundă nu s-a întâmplat ce se aşteptau cei mai mulţi, capitularea Ripensiei, care a egalat la 11 minute de la reluarea jocului prin fundaşul Hecsko. Timişorenii au avut cele trei puncte în mână, după ce golgheterul Albbert Voinea a înscris pentru 3 – 2. Valentin Munteanu le-a furat bucuria în minutele de prelungiri, reuşind al treilea gol.

Ripensia Timişoara încheie anul cu 24 de puncte, pe un loc 14 deloc liniştitor. Pentru timişoreni se anunță o iarnă intensă din punct de vedere al transferurilor. În perioada următoare este aşteptată şi numirea unui nou antrenor.

About Post Author