Fake News în epoca Ceaușescu. Ioan T. Morar vine la UVT

morar

Seria Conferințele UVT vă propune și în acest an universitar întâlniri interesante. Prima din acest sezon are loc marți, 29 octombrie, iar invitat este un absolvent celebru al UVT. Este vorba despre scriitorul Ioan T. Morar, mutat de ceva vreme în Franța.

Ioan T. Morar va susține prelegerea cu tema „Fake News în epoca Nicolae Ceaușescu”, iar apoi va răspunde întrebărilor venite din public. Se întâmplă marți, 29 octombrie, de la ora 18, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest.

Ioan T. Morar, absolvent de Filologie la Universitatea de Vest din Timișoara, este laureatul premiului Alumnus UVT la Gala Premiilor UVT 2019. A fost membru fondator al revistei Academia Cațavencu, membru al grupului Divertis până în anul 1996, senior editor la Cotidianul și a ocupat pentru o vreme poziția de consul general al României la Marseille. De altfel, Morar locuiește de ceva vreme în Franța. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România și una dintre personalitățile culturale remarcabile ale României de astăzi.

About Post Author