Explozie la o casă în zona Mehala. Două persoane, duse la spital

mehala

Un apel la 112 a anunțat, joi dimineață, o explozie urmată de un incendiu, la o casă din zona Mehala. În imobil s-ar fi aflat trei persoane care au reușit să iasă singure.

Explozia s-a produs pe strada Vuk Karadjic, din zona Mehala. Pompierii s-au deplasat la locul incidentului cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 17 pompieri. Potrivit celor de la ISU Timiș, în interior erau trei persoane care s-au autoevacuat.

„Dintre cele 3 persoane aflate în interiorul locuinței, 2 victime sunt transportate la spital cu arsuri de gradul II și III, femeie de 53 ani cu arsuri de gradul IIB și III pe o suprafață corporală de 30%, bărbat de 48 ani, cu arsuri de gradul II/III, pe o suprafață corporală de 15%. Victimele sunt conștiente și stabile hemodinamic”, transmit pompierii. A treia victimă, un bărbat de 81 ani, imobilizat, a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie dus la spital.

La sosirea echipajelor la fața locului, focul se manifesta atât în interiorul, casei cât și la nivelul acoperișului. Se lucrează la lichidarea incendiului.

About Post Author