Explozie într-un apartament la Giarmata, patru oameni au fost răniți

butelie

foto: ISU Banat

Câteva zeci de persoane au tras o spaimă groaznică sâmbătă diminață, după ce o butelie a explodat într-un apartament dintr-un imobil din Giarmata. Doi adulți și doi copii au fost răniți și au fot transportați la spital.

Apelul la 112 a fost făcut, sâmbătă, puțin înainte de prânze. Pompierii au fost anunțați despre o explozie de butelie produsă la primul etaj al unui imobil situat pe strada Industriilor, în Giarmata.

A fost alertat de urgență Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara. La fața incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, trei echipaje SMURD, din care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un microbuz de transport persoane din cadrul Detașamentului 2 Timișoara. Au intervenit și pompierii voluntari din Giarmata.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. În urma acesteia, au rezultat patru victime, doi adulți și doi minori, care locuiau în apartamentul în care s-a produs explozia. Au fost afectate două apartamente, iar 45 de persoane s-au autoevacuat. A fost anunțat distribuitorul rețelei de gaze naturale și Inspectoratul de Stat în Construcții Timiș.

Cele patru victime au fost dus la spital, cu arsuri de gradul II pe 10-20% din suprafața corporală.

About Post Author