Eufonia – On the Road. S-a tras linie după șase concerte în șase localități

eufonia

Șase localități din două județe, câteva sute de spectatori și multe gânduri bune. Acesta este bilanțul ediției 2022 a turneului Eufonia – On the Road, desfășurat la finele lunii octombrie.

Evenimentele Eufonia – On the Road au însemnat, în acest an, concerte organizate în șase localități din județele Timiș și Caraș-Severin. Invitații acestei ediții au fost Stefan Hempel (Germania) vioară, Vlad Popescu (România) vioară, Mladen Somborac (Serbia) violă, și Nika Somborac (Slovenia), violoncel.

Cele șapte concerte, din care două educaționale, au reunit aproximativ 600 de persoane. Ele au avut loc în spații precum Castelul Nako din Sânnicolau Mare, Biserica Sfântul Vendelin din Jimbolia, Biserica Reformată din Lugoj, sala de festivități „Mitropolit Nicolae Corneanu” a Episcopiei Caransebeșului și Sinagoga din Cetate.

80 dintre spectatori au fost copii, pentru care artiștii invitați au creat un program atractiv, care să le capteze atenția și să le stârnească, în același timp, curiozitatea. Concertele pentru copii au avut loc la Căminul Cultural din Fibiș și la Librăria Cărturești din Timișoara.

About Post Author