Escroc care promitea cazare ieftină la festivaluri, reținut de polițiștii din Timișoara

tâlhar

foto: Arhivă

Promitea cazare ieftină la două festivaluri foarte căutate, dar, în realitate, păcălea oamenii. Zeci de persoane au fost trase pe sfoară de un bărbat de 57 de ani, care a ajuns acum în arest, la Timișoara.

Polițiștii Secției 1 Poliție Timișoara și cei de la Poliția Stațiunii Sinaia au făcut o percheziție în județul Prahova, la locuința unui bărbat suspectat de înșelăciune. În vârstă de 57 de ani, acesta a avut, în 2019, o activitate extrem de „productivă”.

În perioada februarie – aprilie 2019, prahoveanul a postat pe Internet mai multe anunțuri fictive, prin care anunța că închiriază la preț avantajos apartamente pentru cei care voiau să meargă la festivalurile Untold și Neversea. A reușit să păcălească astfel 63 de persoane, care au și plătit pentru cazare. În realitate, oamenii nu au ajuns să stea acolo niciodată. Polițiștii continuă cercetările, pentru a găsi și alte eventuale victime.

„În urma percheziţiei au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, 3 stick-uri, 2 aparate de fotografiat și diferite înscrisuri.Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul Secției 1 Poliție Timișoara, în vederea audierii”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș. Prahoveanul a fost reținut pentru 24 de ore.

About Post Author