Embargo Fest, la Recaș. Cu Goran Bregovic și mulți alți artiști

embargo fest

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august, lângă Recaș, la Două Dealuri. Vor fi amenajate mai multe scene și va exista și un cort de circ. Refugiații ucraineni vor avea intrare gratuită.

Vineri, 12 august, Goran Bregovic va veni în concert alături de Wedding and Funeral Band. Vor fi amenajate mai multe zone și activități. Scena principală va gazdui trupe precum Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Drvo Truo, Dragoș Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar si ansamblurile de dansuri tradiționale. În fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut cu vinil-uri de Bogdan Puriș și Zoleevee.

The Fortress este scena de underground, compusă din containere maritime reciclate care sunt așezate în forma cetății Timișoara. Vor fi acolo Methadone Skies, K-lu, Dan Gerosu, Brăiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx și Midiportal.

Intrare gratuită pentru cei din Ucraina

Culto-Cort este zonă creată alături de Școala de Circ. Va fi instalat un cort de circ de mari dimensiuni, unde vor fi organizate spectacole și ateliere pentru copii și tineri, alături vor fi și cei de la Teatrul Portabil. În fiecare seară, regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice. O parte din cort va gazdui o expoziție de picturi create de Valeriu Sepi.

„Embargo Fest promovează minoritățile și multiculturalitatea specifică zonei Banat. Intrarea va fi gratuită pentru copiii sub 14 ani, persoanele de peste 65 de ani, dar și pentru refugiații din Ucraina. Alături de concerte, la fața locului, vor exista o sumedenie de activități: zonă de joacă pentru copii, târg de produse bio și artizanat, zonă sport și alte activări ale sponsorilor și a partenerilor. Anul acesta motto-ul nostru este Back to the Roots”, spune Răzvan Munteanu, coordonator Embargo Fest.

Un bilet de o zi pentru concertul lui Goran Bregovic costă 120 de lei, iar abonamentul pe trei zile costă 190 lei. Ele pot fi cumpărate de AICI și de AICI. Parcarea și campingul vor fi gratuite, iar transportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timisoara – Recaș.