22 octombrie 2020

Elevii circulă gratuit în Timișoara, trebuie doar să-și actualizeze cardurile STPT. Prelungire pe linia S10

microbuz școlar

Elevii din Timișoara circulă în continuare gratuit cu mijloacele de transport în comun. Condiția este că aibă cardurile STPT actualizate. În același timp, societatea de transport a anunțat că prelungește linia S10, de microbuze școlare.

Elevii din Timișoara circulă gratuit cu mijloacele de transport în comun, pe baza cardului emis de STPT, în baza BI/CI şi a carnetului de elev vizat la zi. Foate important: facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe. „Anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale STPT”, transmit reprezentanții STTP. Acestea sunt deschise de luni până sâmbătă, între orele 6 și 21, iar duminica, între orele 8 și 16.

Pe de altă parte, STPT anunță că, din 12 februarie, prelungește traseul liniei școlare S10 (Ronaț – C.D. Loga). Iată cum va circula aceasta:

  • Traseu dus / întors (în circuit): traseul existent, până la capătul Calea Bogdăneștilor – str. Casian Munteanu – str. A.N. Necrasov – str. Cireșului – str. Roșiori – str. C. A. Rosetti – str. Pictor Theodor Aman – str. Moise Doboșan – str. Ciocârliei – str. C. A. Rosetti – str. Cireșului – str. A.N. Necrasov – str. Casian Munteanu – înapoi pe traseul existent de pe Calea Bogdăneștilor.
  • Stațiile sunt: C. A.Rosetti (stație existentă linia 5, situată la intersecția str. Roșiori și C. A. Rosetti, staţie marcată în carosabil), Banul Severinului (stație nouă situată pe str. Pictor Theodor Aman, la intersecția cu str. Banul Severinului, stație în carosabil), Grigore Ureche (stație nouă situată pe str. Pictor Theodor Aman, la intersecția cu str. Grigore Ureche, stație în carosabil), Rarău (stație nouă situată pe str. Pictor Theodor Aman, la intersecția cu str. Rarău, stație în carosabil), Moise Dobosan (stație nouă situată pe str. Moise Doboșan, la intersecția cu str. Ciocârliei, stație în carosabil), IML (stație existentă linia 5, pe str. Cireșului, vizavi de IML, este marcată în carosabil), Cireșului (stație existentă linia 5, pe str. Cireșului, este marcată în carosabil).
  • Plecări dus: C.A. Rosetti, ora 7,05
  • Plecări întors: Colegiul Tehnic I.C. Brătianu/E.Ungureanu – 12,10; 13,10; 14,10.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: