Elev înjunghiat în timpul unei altercații, în centrul Timișoarei

Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat, miercuri dimineață, în timp ce era, se pare, în drum spre școală. El ar fi avut o altercație cu un alt tânăr, undeva în zona Pieței 700, potrivit martorilor. A fost dus la spital.

Incidentul s-a produs miercuri dimineață, în Piața 700. Din primele informații, se pare că tânârul care a ajuns la spital a avut o altercație cu un alt băiat. Martorii au declarat că, la un moment dat, între cei doi ar fi intervenit o fată care a înjunghiat victima și a fugit apoi, alături de celălalt tânăr.

Victima are o plagă înjunghiată în zona pieptului și se află în stare stabilă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Cei doi tineri care au fugit au fost identificați deja de polițiști și au fost duși la audieri.

UPDATE1: Cei doi agresori au 16 ani și sunt elevi în clasa a noua la Liceul Alimentar. Ei au fost ridicați de polițiști.

UPDATE2: Băiatul care a fost înjunghiat este în stare stabilă, dar are Covid. Fata care l-a rănit urma un program de consiliere psihologică la liceul la care învață, iar prietenul ei este în plasament.