Electronic Live Sessions: un nou sezon de întâlnit artiști și ascultat muzică

electronic live sessions

Psihodrom și Muzicon anunță relansarea Electronic Live Session, o serie de evenimente de muzică electronică live. Acestea vor avea loc pe durata verii la Muzicon Hub.

Programul va include artiști și experiențe sonore axate pe muzica electronică live. Printre cei pe care îi veți putea vedea / asculta în lunile care urmează se numără 150 Stoka, Berlin Division, Bob Ramanka, Broken Fingers, d:ffkt, Doctorul Sinteză, fly, G. Robotel, Kaius Leppah, Lemarian, Marcus Aburelius, Mostre, o_b_i_e_c_t, Request Line, Selfmademusic, V.A.G. și We Are Creepz.

Seria Electronic Live Sessions vrea să ofere publicului oportunitatea de a se conecta cu artiști locali și naționali într-un mediu intim și interactiv: curtea Muzicon Hub din cadrul Building a Community by Ambasada, Splaiul Peneș Curcanul 4-5. Primul eveniment de anul acesta e programat în 25 aprilie, de la ora 20, și îi va aduce pe scenă pe artiștii arădeni d:ffkt w/ fly.

***

Psihodrom este o platformă ce promovează diversitatea artistică și inovația în domeniul muzicii electronice și al evenimentelor culturale. Muzicon este un hub muzical dedicat promovării și dezvoltării scenei muzicale locale și naționale. Prin intermediul evenimentelor, atelierelor și colaborărilor artistice, Muzicon își propune să ofere un spațiu fain pentru iubitorii de muzică și artă.

About Post Author