Educație ecologică în practică. La plantat copaci în perdeaua forestieră / FOTO

plantare

E important să lucrăm împreună pentru binele nostru împreună. S=a întâmplat asta și la acțiunea de plantare organizată de ADID Timiș, la care participat voluntari de toate vârstele. A fost prima dintr-o serie care își propune să devină o regulă.

„Am acceptat cu mare drag invitația la evenimentul de plantare puieți organizat de ADID Timiș, activitate din cadrul proiectului «Școala afară». Această activitate gândită, în primul rând, pentru elevi, îmbină teoria orelor de Educație Ecologică cu practica, pentru că totul se învață mai repede și mai corect practicând”, spune deputatul PNL Cosmin Șandru.

Participanți de toate vârstele au lucrat cot la cot timp de câteva ore. Au plantat un număr important de puieți de nuc american, frasin american, salcâm și stejar pedunculat, îmbogățind la Perdeaua Forestieră de Protecție a Timișoarei.

Acțiunea a fost organizată de ADID Timiș, care a asigurat puieții, uneltele necesare și instructajul pentru ca plantarea să fie executată cât mai corect. Vremea a ținut și ea cu voluntarii, soarele blând de toamnă făcând ca activitatea să fie cu mult mai plăcută și relaxantă.

About Post Author