Drogat, beat și fără permis, a intrat într-un tramvai

tramvai

Captură video

Un tramvai a sărit de pe șine în zona Iosefin, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul acesteia, care nu avea permis, a ajuns la spital, în urma impactului.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, la intersecția bd. Iuliu Maniu – bd. Regele Carol. Un tânăr în vârstă de 18 de ani, care venea cu mașina înspre str. Pop de Băsești, ar fi intrat în coliziune cu un tramvai care circula dinspre str. Johann Nepomuk Preyer către bd. Regele Carol I. În urma impactului, șoferul a fost accidentat și a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere și, în plus, după ce a fost testat, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l în aerul expirat. De asemenea, în urma testării, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Timiș.

Din fericire, în garnitura lovită, care la acea oră se retragea în depou, nu era niciun călător.

About Post Author