Dragu & Gafencu, librari pentru o zi

la două bufnițe

Sunt printre cei mai fideli „consumatori” ai Librăriei La Două Bufnițe. Acum trec de partea cealaltă a… tejghelei. Mircea Dragu și Mihai Gafencu sunt librari în Ajunul Crăciunului și or să vă facă recomandări interesante de lectură.

Joi, 24 decembrie, între orele 11 și 17, în librăria La Două Bufnițe vă așteaptă psihoterapeutul Mircea Dragu și medicul Mihai Gafencu. Cei doi vor fi librari pentru o zi.

Mircea Dragu, de profesie psiholog, lucrează în domeniul psihoterapiei la Centrul DMC – Psihoterapie și Educație Complementară. În paralel coordonează activitatea unei școli de arte marțiale de origine japoneză și a inițiat și coordonat diverse activități de educație complementară.
Mihai Gafencu, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, este medic la Spitalul de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” și președinte al „Salvați Copiii” Timiș.

„Evenimentul este organizat în conformitate cu legislația actuală, cu respectarea normelor sanitare: mască de protecție, dezinfectant, respectarea distanțării fizice. Numărul maxim de persoane care poate intra concomitent în librărie este de 15”, anunță „bufnițele”, care își lasă librăria, pentru câteva ore, pe mâna celor doi.