Două secole, o personalitate: Regina Elisabeta a II-a. Conferință la UVT

regina elisabeta

sursa foto: captură video

Universitatea de Vest găzduiește luni, 12 septembrie, o conferință dedicată Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana a încetat din viață joia trecută, la vârsta de 96 ani, după o domnie care a durat nu mai puțin de șapte decenii.

Conferința denumită „Două secole, o personalitate: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii” are loc luni, 12 septembrie, începând de la ora 13, în amfiteatrul A01 al UVT.

Evenimentul va fi moderat de prof. univ. dr. Dana Percec (Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UVT). Vor avea intervenții prof. univ. dr. Silviu Rogobete (Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării), conf. univ. dr. Reghina Dascăl (Facultatea de Litere, Istorie și Teologie) și conf. univ. dr. Andreea Șerban (Facultatea de Litere, Istorie și Teologie).

Conferința va putea fi vizionată pe platforma Google Meet, accesând ACEST LINK.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie, la castelul Balmoral, în Scoția, reședința sa de vară. Sicriul suveranei a ajuns duminică seară la Edinburgh, la Palatul Holyrood. Marți, el va fi dus cu avionul spre Palatul Buckingham, la Londra. Înmormântarea reginei va avea loc luni, 19 septembrie.

About Post Author