18 ianuarie 2021

Dominic Fritz, susținut în alegeri de Forumul Democrat al Germanilor din Banat

fritz

Dominic Fritz și Ioan Fernbach

Forumul Democrat al Germanilor din Banat îl va susține pe Dominic Fritz la alegerile locale din 27 septembrie. Anunțul a fost făcut de președintele FDGR, profesorul Ioan Fernbach.

Neamțul Dominic Fritz primește sprijin de la… nemții din Banat. Forumul Democrat al Germanilor din Banat a decis să susțină candidatura lui la Primăria Timișoara. „Îi îndemnăm pe timișoreni să-i acorde lui Dominic Fritz votul, în 27 septembrie. Considerăm că Dominic Fritz este candidatul care a îmbrățișat istoria multiculturală a Timișoarei și, în același timp, evocă și reprezintă valorile acestui oraș: diversitate, seriozitate, inovație. Timișoara are nevoie de o administrație deschisă către cetățeni și de un primar care să ne reprezinte cu demnitate”, spune Ioan Fernbach, președintele FDGR.

„Mă onorează sprijinul pe care Forumul Democrat al Germanilor din Banat mi-l acordă la alegerile din 27 septembrie. Ca primar al Timișoarei mă angajez să pun în valoare istoria multiculturală a orașului prin inscripționarea în limbile minorităților naționale a tuturor locurilor istorice care se leagă de existența lor, evidențierea contribuției lor la întemeierea și modernitatea acestui oraș. Voi susține fără echivoc Teatrul German de Stat, care trebuie să-și redobândească rolul de instituție culturală reprezentativă pentru Timișoara. Liceul Nikolaus Lenau, școala care a dat României doi laureați ai Premiului Nobel, va avea un partener de nădejde în Primăria Timișoara”, a declarat, la rândul lui, Dominic Fritz.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: