25 octombrie 2020

Doi timișeni cu Covid-19 au murit la Spitalul „Victor Babeș”. În România s-a ajuns la 46 decese

victor babeș

46 de oameni infectați cu noul coronavirus au murit în România. Ultimii: doi bărbați internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Timișoara. Ambii aveau patologie asociată.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, alte două decese la pacienți infectați cu noul coronavirus. Ambele s-au produs duminică, la Timișoara. Este vorba despre:

un bărbat, 57 de ani, județul Timiș. În 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru Covid-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Timișoara. Rezultatul testării din 28 martie a confirmat că pacientul eate pozitiv. Data deces: 29 martie – Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Patologie preexistentă: cardiopatie, TBC, diabet zaharat tip II. Contact familie – Germania

un bărbat, 70 de ani, județul Timiș. În 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru Covid-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Timișoara. Rezultatul testării din 28 martie a confirmat că pacientul eate pozitiv. Data deces: 29 martie – Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Patologie preexistentă: Cardiopatie, diabet zaharat tip II

În România erau confirmate, luni la prânz, 1.952 cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. 46 de oameni au murit, iar peste 200 s-au vindecat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: