Doi morți și cinci răniți, printre care un bebeluș de 3 luni, într-un accident pe DN6 / FOTO

dn6

Tragedie, joi dimineață, pe DN6, la Lovrin. Doi oameni au murit și cinci au fost răniți, în urma unui accident în care au fost implicate două mașini.

Două autoturisme s-au ciocnit violent, joi dimineață, în apropiere de Lovrin. Accidentul s-a produs într-o curbă de pe DN6, după ce o mașină care venea dinspre Timișoara a intrat pe contrasens și a izbit în plin un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, un autoturism a rămas pe șosea, blocand ambele sensuri de circulație, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părții carosabile.

În autoturismul aflat în afara părții carosabile se aflau trei bărbați, o femeie și un copil de 3 luni. Trei persoane au fost trasportate la spital de echipajele SAJ, iar una a fost preluată de echipajul SMURD. Un alt bărbat urmează să fie dus la spital cu elicopterul SMURD. În cealaltă mașină, cea care ar fi provocat accidentul, se aflau șoferul și o pasageră. Cei doi au fost declarați decedați.

Circulația a fost închisă, pentru a se efectua măsurătorile Poliției. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și 4 echipaje SAJ.

About Post Author