21 octombrie 2020

Dobra și Grindeanu, pe centură. Se vede „luminița”/ VIDEO

centură

2020. Aproape 4 ani de când Sorin Grindeanu a fost numit premier. Timișoara tot n-are centură. Mașinile de mare tonaj tot prin oraș trec, făcând praf cele mai bune străzi din istorie (primar în funcție dixit). Social-democrații ies însă să se laude cu proiectul „demarat de Guvernul Grindeanu”.

„Când n-ai făcut nimic, te lauzi cu munca altora. Centura de Sud, cel mai bun exemplu O parte importantă dintre cei care «luptă» politic apelează la minciuni, doar ca să afișeze titluri de glorie nemeritate. Însă oamenii nu pot fi ținuți departe de adevăr. Împreună cu Sorin Grindeanu, ex-premierul României, am vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Timișoarei. Doamne ajută că începe să se vadă «luminița» de la capătul drumului”, a scris, pe Facebook, candidatul PSD la președinția CJ Timiș, Călin Dobra.

Alături de fostul premier Sorin Grindeanu, Călin Dobra a ieșit la plimbarea de sâmbătă pe șantierul Centurii de Sud. A explicat alegătorilor ce și cum. Grindeanu a spus, cu tremur în glas, cât de bucuros a fost pe vremea când era premier, să poată debloca acest proiect.

Centură în șantier, hai să ne plimbăm

Cronologic vorbind, Sorin Grindeanu a fost premier în perioada decembrie 2016 – iunie 2017. Licitația pentru Centura de Sud a fost publicată în aprilie 2017. Câștigătorul – Tirrena Scavi SPA Italia – a fost anunțat în februarie 2018. Potrivit proiectului pe care Grindeanu e atât de bucuros că l-a deblocat, șoseaua va avea o singură bandă pe sens, fiindcă specialiștii au decis că nivelul traficului nu justifică două benzi pe sens. Unde au numărat ei mașinile rămâne încă un mister și în ziua de azi.

Una peste alta, șantierul de la Centura de Sud a început cu chiu, cu vai, în martie 2020, cu un termen de execuție de 24 de luni. El pare însă să devină zona preferată de „loisir” atât a președintelui CJ, cât și a primarului Timișoarei. Acesta din urmă are chiar și mari speranțe, cum că șoseaua de aproximativ 25 km va fi gata la sfârșitul anului 2021. Grijă doar la excavatoare…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: