17 ianuarie 2021

Dobra îl trimite la plimbare pe Boldea: Îi mulțumim, dar la Lugoj trebuie altă politică

boldea

Bătuți măr la Lugoj de PNL, deși aveau primar în funcție de trei mandate, social-democrații încearcă să se reorganizeze. Călin Dobra îi transmite lui Francisc Boldea că e cazul să se retragă. Acesta a anunțat deja că rămâne consilier local.

PSD a fost victimă sigură la Lugoj, unde PNL a câștigat, prin Claudiu Buciu, primăria și și-a asigurat și majoritatea simplă în CL. Filiala social-democrată din Lugoj a PSD este condusă încă de Francisc Boldea, fostul primar, care nu dă semne că ar vrea să renunțe la funcție.

Călin Dobra i-a transmis lui Boldea că ar fi cazul să se retragă. „Alegerile locale au arătat foarte clar că lugojenii își doresc o nouă perspectivă. Una care nu le-a fost oferită în ultimii patru ani. Îndepărtarea de cetățenii, refuzul constant de a vedea realitatea și autoizolarea au fost doar câteva dintre cauze. Acum, însă, trebuie ca social-democrația să renască în Lugoj, iar PSD să devină principala opoziție la actuala conducere locală (…) Consider că era normal ca primarul în funcție să își joace șansa până la capăt. Însă, rezultatul nu este unul care să ne bucure, ba din contră, și ne arată clar că s-a încheiat o etapă pentru Lugoj”, a postat acesta, pe Facebook.

„Îi mulțumesc domnului Francisc Boldea pentru dedicarea sa din toți acești ani, însă PSD Lugoj trebuie să își propună o altfel de politică pentru viitor”, conchide Dobra. Probabil Boldea va fi debarcat, dacă totuși nu pleacă singur, după ce, la nivelul filialei, se va face o analiză a rezultatelor din alegeri.

1 thought on “Dobra îl trimite la plimbare pe Boldea: Îi mulțumim, dar la Lugoj trebuie altă politică

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: